10 бесплатни е-продавници по повод 10 години Grouper!

Полека, но сигурно ја заокружуваме првата декада од постоењето на Grouper! Официјалното празнување на нашиот роденден го најавуваме со неверојатна акција!

Заедно со нашите партнери од Mastercard ќе поддржиме 10 мали и средни компании со 10 бесплатни е-продавници во најголемиот онлајн трговски центар во Македонија: Grouper Shopping Mall.

Сѐ што треба да направите ако сакате бесплатна е-продавница е да го посетите следниот линк и да ја пополните апликацијата. Нашиот тим внимателно ќе ги разгледува сите апликации кои ќе пристигнат до 31 Јануари 2021 и потоа ќе ги објави компаниите чии апликации ќе бидат одобрени. Доколку го читате ова, а не сте сопственик или вработен во компанија на која и е потребна е-продавница, топло препорачуваме да ја споделите информацијата со некому кому сметате дека му е потребна. Sharing is caring!

Важно е да се знае дека нашиот тим ќе се погржи за сé, од отворање на вашата е-продавница па сé до вашата прва е-продажба. Нема програмирање, контакт со банка или технички предизвици, ниту потреба од нови вработени и дополнителни ресурси. Нашиот пакет е комплетно решение за вашиот нов канал на продажба.

Вредноста на пакетите кои ги доделуваме изнесува 360 EUR на годишно ниво, а трошоците за компаниите не постојат.

Иднината е во е-трговијата. Аплицирај денес и следи нé во периодот кој следува за да дознаеш за сите роденденски изненадувања на Grouper!

Тимот на Grouper

Тимот на Grouper

Тимот на Grouper