Хуманитарен настан: Групер среќно тркало

Во рамките на хуманитарниот настан кој се одржа во скопскиот Луна Парк на 19.05.2013 година по повод “Меѓународниот ден на семејството” Grouper, како еден од спонзорите на своите корисници им даде шанса да вртат на “Grouper Среќното тркало”. За уште еднаш да потврдиме дека со нас корисниците само добиваат, сите полиња на “Grouper среќното тркало” беа добитни 🙂

Read More