Искрено: еве како се роди идејата за персонализираниот Grouper Book

Сакам да споделам новина со вас, се однесува на еден поинаков и креативен начин на подарување. Но пред тоа морам најпрво да споделам како се роди оваа идеја.

Еден мој близок другар одлучи да се пресели во Амстердам. Нели нормално пред да си оди близок човек цело друштво му организира собиранки и смислува изненадувања (класика, најчесто изненадувањата се “опроштајни” кафани). Мене ми дојде идеја да му направам книга со Групер купони т.е. Grouper Book во форма на водич што да прави 1 недела пред да ја напушти Македонија. Read More

Grouper зделки во Охрид и Битола

Прогресивното темпо на работа оваа сезона не одведе надвор од границите на главниот град! Како резултат на голем интерес за групни попусти од страна на купувачите решивме да ги понудиме своите услуги на корисниците и компаниите низ Македонија.

 

Read More