#IceBucketChallenge Completed!

#IceBucketChallenge стана вирален феномен во кој учество зема целиот свет, од најпознатите холивудски ѕвезди до сите останати. Предизвикот е да истурите ладна вода со мраз на себеси и да предизвикате други луѓе кои истото треба да го направат. Од повиканите кои нема да го направат предизвикот се бара да донираат средства кои ќе се користат за истражувачки цели и помош на лицата болни од Amyotrophic lateral sclerosis (#ALS).
Read More

Grouper Недела на храна

По речиси 4 годишно постоење нашата политика за објава на зделки, ако сте забележале, е секогаш да понудиме разновидност. Односно во текот на една недела се трудиме да понудиме најразлични зделки во различни категории. Така на пример зделките на храна и пијалок се присутни со 1 зделка неделно најчесто. По еден гладен “brainstorming” на нашиот тим, дојдовме до идеја да направиме нешто поразлично – да ви понудиме храна и само храна оваа недела. Заборавете на готвење оваа недела и препуштете се на Grouper гастрономските искуства за сечиј вкус. Ви откриваме дел од зделките:

срочные займы в 18 лет Read More

Групко во поход: “Mystery Shopping”

Често добиваме прашања од пријатели за тоа дали ги користиме зделките што ги продаваме. Одговорот е секако потврден, особено уживаме кога правиме mystery shopping на компаниите со кои соработуваме за квалитетот на услугата која ја даваат, односот на персоналот на соработниците и сл. Покрај тоа секако и нашиот тим истражува нови локали на попусти кои ги овозможуваме за сите наши корисници. Read More

Нов изглед на купоните

Ако нѐ следите во последно време ќе забележите дека мултитаскингот ни е еден од омилените принципи на работа, па меѓу другите новини, дојде на ред  да се промени и подобри изгледот на купонот. Зошто е подобар новиот изглед? Погледнете го истиот во прилог.

Read More