Среќни и наградени

Успешно ја финиширавме мисијата за ширење среќа, преку наградната игра “Среќни купони” и задоволни сме што донесовме насмевки на лицата на нашите корисници. Како што најавивме уште на почетокот, наградивме 11 луѓе, кои се покажа дека купиле купони со најголема карма 🙂 Се докажа дека Grouper купон чуда прави, па на еден највеќе му се посреќи да ја добие главната награда од 30.000 ден. Read More

Најдобрите летни дестинации во регионот

Малку закаснето, но сепак стигна добро познатото скопско лето, а со тоа сигурни сме дека и паметот на повеќето од вас ви лета некаде покрај море, на убава плажа со освежителен пијалок во рака. Затоа подолу издвоивме неколку топ дестинации за летен одмор, кои можете да ги најдете на grouper.mk по најдобри цени. Знаеме дека нема да ви биде тешко да одберете зделка по ваша мерка, туку потешко ќе ви биде да одлучите која да ја купите 🙂 Read More