21 година Жан Митрев – Златни зделки со попусти до 50%

Жан Митрев Клиника ги постави темелите на современи медицински услуги уште во 2000-та година. Водена од академик д-р Жан Митрев oд 2000-та година отпочнува да се пишува историјата во македонското здравство, нова ера во македонската кардиоваскуларна хирургија.

Оваа година Жан Митрев слави 21 година постоење. Истовременo нам Grouper ни е 10ти јубилеен роденден кој го прославуваме со нашите премиум Златни зделки.

По тој повод за овие два родендени спремивме две златни зделки за вас и вашето здравје со Жан Митрев Клиника со попусти до 50%.

Со прегледи за сите возрасти обезбедивме зделка со која ќе обезбедите проверка на вашето здравје и здравјето на најмилите.

  1. До 50% попуст на 33 специјалистички прегледи и биохемиски анализи по избор

Кардиoваскуларен преглед, биохемиски анализи, гастроскопија, уролошки, гинеколошки, IGG Антитела COVID-19 (биохемија), испитувања и прегледи специјалазирани за мажи, жени и деца.

  1.  30% попуст на 8 испитувања на генетска состојба по избор во Лабораторија за Генетика на Жан Митрев​ Клиника и Био Инженеринг

Врвни испитувања од современата медицина – генетски анализи со најсовремена технологија. Во персонализираната медицина, сите третмани и терапии се уникатни и скроени специјално за пациентот врз основа на неговите претпоставени реакции со лекови или предиспозиции кон болести.

Со овие две зделки се потрудивме да вклучиме сè што ви е потребно за вас и вашето семејство со специјални попусти дo 50%

Во време на пандемија научивме дека здравјето е највaжно. Искористете ја оваа акција, погрижете се за вашето здравје и направете ја проверката која ви е потребна кај врвен тим на лекари, секогаш фокусирани во работата за проширување на клубот на задоволни пациенти.

Frosina Trajkovska

Frosina Trajkovska

Customer Care & Web Admin Team Lead