5 години соработка со КРУСЕЛ! Подароци за сите!

Нашите соработници си ги сакаме исто како нашите корисници! Без нивната поддршка попустите нема да се толку јаки и зделките толку неоддоливи. Еден таков соработник вреден за медал е и Крусел! Оваа година правиме јубилеј  –  5 години од нашата заедничка соработка. За да нагласиме дека Крусел е заедно со нас од почетоците само ќе кажеме 6 години Grouper – 5 години одлична соработка со Крусел.

Нашата треска и инспирација за подарување ги “фати” и Крусел и по повод од 5 години соработка решија да подаруваат и тоа цел месец април!

Акцијата на подарување е следна:

Со секој купен купон за производ од Крусел добивате подарок
Акцијата важи цел април (1.04-30.04.2017)
5 вредни подароци + неограничен број на Iskra LED сијалици

Сé што треба вие да направите е да си одберете еден од ултра квалитетните производи на Крусел, да се јавите во Крусел за да си оставите податоци за достава. Потоа чекате пакетче од Крусел со производот кој сте го нарачале плус подарок изненадување!

Видете ги сите зделки од Крусел ТУКА и одберете го вашиот производ

Ова е листата на подароци, еден од нив ќе биде ваш со купување на било кој купон од Крусел!

  1. Iskra GR 810 плинска скара (вредност 2900 ден.) x1
  2. Rohnson R 552 миксер (вредност 1490 ден.) x1
  3. Бежична машинка за шишање/бричење Grundig MC 3340 (вредност 1899 ден.) x1
  4. Iskra аголна брусалка 600 W (вредност 1850 ден.) x1
  5. Електричен бокал за вода VOV VK2010 с (вредност 899 ден.) x1
  6. Iskra LED сијалица (вредност 230 ден.) xНеограничен број

Со среќа!

заеднички ве сакаат и се грижат за вас

Grouper и Крусел!

Iva Trembelieva

Iva Trembelieva

Оперативен директор