6 години Grouper – 6.6 % cash back со Mastercard!

Празниците поминаа, но кај нас подарувањето не застанува! На 23ти јануари ќе ги извлечеме добитниците од Наградната Игра со Mastercard. Двајца среќни корисници кои купувале Grouper зделки со нивните Mastercard картички во периодот од 15.12.2016 до 20.01.2017 ќе добијат еден од двата смартфони  iPhone 7 и Samsung Galaxy S7! Извлекувањето ќе биде во живо во 18:00ч и ќе може да го следите на нашата Facebook страна.

За среќата да биде поголема наградната игра ќе ја завршиме со специјална Cash Back акција со Mastercard. Бидејќи на денот на извлекувањето го славиме и 6тиот роденден на Grouper на 23.01 и на 24.01.2017 за сите купени купони со Mastercard ќе добиете 6.6% Cash Back. Ова е нашиот начин да ве почастиме за нашиот 6-ти роденден!

Купувајте на Grouper со Mastercard картичка на 23.01 и на 24.01.2017 и 6.6% од потрошената сума за купените зделки ќе ви биде вратена на Вашиот Grouper профил!

  • Овој cash back оди во вашата Grouper торбичка на корисничкиот профил од кој ќе го направите купувањето, неколку минути по купувањето.
  • Добиената сума ќе биде на располагање во вашата торбичка и ќе може да се користи за идни купувања на Grouper.
  • Сумата во вашата Grouper торбичка нема временски рок за употреба.

Веќе 6 години смело чекориме напред со непобедливи зделки, најдобри попусти и големо семејство на корисници и соработници кое од ден на ден расте. Ви благодариме што 6 години сте секојдневно со нас, што ни верувате и го одбирате Grouper за вашиот одмор, за вкусен ручек со пријателите, за релаксација со масажа по напорниот ден и за многу нови искуства кои непрекинато ќе ги наоѓаме за вас по најниските цени.

Пикирајте си зделки ТУКА или симнете ја мобилната апликација ТУКА, и не заборавајте >>> за секој купен купон со Mastercard – 6.6% од потрошените средства ви се враќаат во торбичка за многу нови зделки, за многу нови моменти, производи и задоволства!

Останете со нас бидејќи ви подготвуваме и специјално ЗЛАТНО изненадување по повод 6тиот роденден 🙂 Следете не на GrouperFBInstagramTwitterSnapchat за да не дознавате од други! 🙂

Ве сака вашиот роденденко Grouper и неговиот посветен тим ***

Iva Trembelieva

Iva Trembelieva

Оперативен директор