elena-final

Најголемата кампања за патување низ Македонија наскоро на Grouper!

За авантуристите од северна Европа, Македонија е егзотична дестинација која секој во потрага по убаво парче природа и добро доживување треба да ја посети.

Но некогаш се чини како да го земаме тоа „здраво за готово“. Мислиме дека за добро доживување и авантура секогаш е неопходна авионска карта. Но искрено, колку добро ја познаваме својата земја? Колку вистински ја имаме доживеано? Дали некогаш сте летале со параглајдер во Крушево или пак сте јавале коњи во Маврово? Сте ги посетиле ли винариите кои го прават тоа прекрасно вино од кое пријателите од Германија секогаш ве молат да им однесете?

Добрите моменти и нови искуства се тука, на нас останува само да ги забележиме и избереме. Токму затоа, оваа есен Grouper и новите 100 зделки со уште попримамливи цени од вообичаеното, ќе те однесат на патувања низ Македонија, ќе ти ги покажат најубавите места и ќе ти овозможат да го посетиш, вкусиш и искусиш најдоброто од нашата земја. (more…)

Прочитај Повеќе

Како да ги промените категориите за Email ивестувања

Дали знаете дека може да ги одберете категориите за кои сакате да добивате email известувања? На видеото видете како и потоа одберете ги Вашите интереси, а ние ќе ви испратиме email порака само тогаш кога нова зделка е отворена од Ваш интерес.

Прочитај Повеќе

Како да испечатите или зачувате купон?

Сакате да го зачувате купонот во PDF формат со цел да го испратите некому или да го ставите на USB стик? Или пак сакате веднаш да го испечатите. Повелете помош за тоа на видеото подолу.

Прочитај Повеќе

Како да купите Групер купон преку торбичка

Доколку имате средства во Вашата торбичка можете да направите купување на било која зделка. Торбичката можете да ја надополните со ПЛАТЕЖНА КАРТИЧКА или со УПЛАТНИЦА. Кога еднаш ќе ги имате средствата на биланост потребно е при плаќањето кај Тип на плаќање да оберете торбичка и купонот ќе го добиете веднаш.

Еве како:

Прочитај Повеќе

Како да ја надополните торбичката со платежна картичка

Торбичката на Вашиот профил е наменета за купување на било кои идни зделки.

Средствата во торбичката важат на неодредено време се додека не ги потрошите.

Торбичката може да ја надополните со картичка или со уплатница. Зошто би ви требало надополнувањето? На пример ако имате преостанати 300 ден. во вашата торбичка а сакате да купите купон кој чини 350 ден., разликата од 50 ден ќе може да ја надополните во торбичката и потоа да извршите купување преку торбичката.

На видеото прикажано надополнувањето со платежна картичка.

Прочитај Повеќе

Како да платите со уплатница?

Сакате да купите купон а немате платежна картичка? Нема пробле, може да купите преку уплатница.
Напомена: Самата уплата не е купување туку дополнување на Вашата торбичка за профилот од каде потоа вршите купвање.

(more…)

Прочитај Повеќе

Како да креирате Групер профил?

Процесиот на регистрација ќе ви одземе помалку од 1 минута. По успешно креирање на профил на Вашата email адреса ќе ви пристигне порака за Активација на профилот. Откако ќе го активирате профилот ќе може да се логирате и да почнете да купувате.

Честитки, станавте дел нашето големо Групер семејство. Уживајте во заштедите и одличните зделки.

Прочитај Повеќе

Како да купите купон со платежна картичка

Купувањето купон е многу едноставно. Процесот на купување купон може да го погледнете на видеото.

Чекор 1: Најпрво доколку имате креирано профил, логирајте се. Доколку немате кликнете тука за процесот на регистрација.

Чекор 2: Најдете ја зделката што сакате да ја купите.

Чекор 3: Одберете платежен метод. Одберете Сите плтежни картички за било која картичка или опцијата Стопанска Банка доколку имате картичка на Стопанска Банка.

Чекор 4: Пополнете ги податоците од картичката.

Чекор 5: Купувањето е завршено. Доколку трансакцијата е успешна веднаш ќе бидете пренасочени на екранот со известување “Успешно ја купивте зделката”. Купонот го имате во секцијата Купони на Вашиот профил од каде може да го зачувате или испечатите.

Уживајте во зделката!

 

Прочитај Повеќе

dormeo-grouper

Facebook апликација “Пиши порака со Дормео и Групер”

Апликацијата “Пиши порака и освој награда” е заедничка кампања на Групер и Дормео по повод споделување љубов со оние што ви значат. Групко и Дормео маскотата се здружија за да споделат љубов со пишување на порака на перница на обој што ви значи, а за најкреативните пораки на перница заедно обезбедивме и 45 награди.

(more…)

Прочитај Повеќе

grupko-pripremi

Групко, поддржувач на Скопски Маратон 2014

Групко како и секогаш се труди да биде дел од големите случувања, особено кога се работи за поддршка и хуманост. Па така напорно се спремаше да издржи за да ги бодри маратонците на старт со кренати раце :)

(more…)

Прочитај Повеќе