Grouper ТОП најпродавани зделки за 2014

Топ 5 филмови за 2014, најдобрите 10 запросувања, 5 најслушани песни, најпребарувани зборови на Google, топ 15 моменти во 2014… Бидејќи овој период од  годината е резервиран за сумирање на сработеното, ние ги споделуваме Grouper ТОП најпродаваните зделки за 2014 со вас.

Read More

#IceBucketChallenge Completed!

#IceBucketChallenge стана вирален феномен во кој учество зема целиот свет, од најпознатите холивудски ѕвезди до сите останати. Предизвикот е да истурите ладна вода со мраз на себеси и да предизвикате други луѓе кои истото треба да го направат. Од повиканите кои нема да го направат предизвикот се бара да донираат средства кои ќе се користат за истражувачки цели и помош на лицата болни од Amyotrophic lateral sclerosis (#ALS).
Read More

Нов изглед на купоните

Ако нѐ следите во последно време ќе забележите дека мултитаскингот ни е еден од омилените принципи на работа, па меѓу другите новини, дојде на ред  да се промени и подобри изгледот на купонот. Зошто е подобар новиот изглед? Погледнете го истиот во прилог.

Read More

Grouper зделки во Охрид и Битола

Прогресивното темпо на работа оваа сезона не одведе надвор од границите на главниот град! Како резултат на голем интерес за групни попусти од страна на купувачите решивме да ги понудиме своите услуги на корисниците и компаниите низ Македонија.

 

Read More