Black Friday 2019 – предизвикот е прифатен!

Ова не е блог за најголемите попусти кои ќе има на 29.11.2019!

Ова не е блог за тоа дека над 200 000 корисници тој ден ќе бидат на едно место, а сепак нема да има гужва!

Ова не е блог каде ќе збориме за нашиот Груперски празник и омилен ден во годината!

Ова е блог за еден предизвик! 

Кој е предизвикот?

На Black Friday први да успеете да ги фатите најдобрите зделки, попусти и брендови.

Како да бидете најбрзи во решавање на предизвикот?

Со добар план! Видете ја специјалната Black Friday агенда и бидете спремни пред сите:

Секој ден до 29ти ноември – следат Black Friday Warm up зделки, не ви откриваме која кога ќе почне 😉 Иако температурите се снижуваат, атмосферата кај нас се загрева со Warm Up зделките кои ќе ве спремат за големиот ден. Која ќе биде наредна зделка и кој ќе биде најголемиот попуст? Дознајте ТУКА

18.11.2019: Откријте изненадување на нашиот сајт!
Hint: светот се врти, па следат и вртоглави изненадувања за сите 

29.11.2019: THE DAY – BLACK FRIDAY! Како да разгледаш над 1000 зделки? Не се мисли премногу! Најди зделка за тебе, за најдобриот другар, купи по нешто и за колегите и за најблиските се разбира. Од храна до новогодишни подароци (спреми се со време), за сите по нешто. Дали ќе го фатиш најдобриот попуст?

02.12.2019: Па зошто да трае само еден ден? Black Friday и во понеделник, или така наречен Cyber Monday! Последна шанса, за многу нови зделки и последни најголеми попусти! 😀

А како најлесно да ги следите сите изнадувања и попусти? Инсталирајте ја Grouper апликацијата за најбрзо пребарување и лесно купување. Плус ќе ве информираме за секое ново изненадување.

Дали ќе го прифатите предизвикот да бидете еден од 200 000 купувачи и локатори на попусти?

Спремете се, викнете ги пријателите за помош при избор ако треба, спремете неколку картички бидејки зделките се трошат брзо, а попустите растат!

Кој купи – купи! ‍

Frosina Trajkovska

Frosina Trajkovska

Customer Care & Web Admin Team Lead