BLACK FRIDAY: План и стратегија

Black Friday е најлудиот ден во годината, а месец ноември кај нас во канцеларија е најлудиот период. Зделки, договори, идеи, видеа, преговори за најниските цени на планетата, хаос, попуст, лудило. Возбудата расте на дневно ниво, зошто знаете дека секоја година сакаме да се надминуваме во секоја акција, па така оваа година договараме и спремаме над 1000 Black Friday зделки! Да, да…1000+ зделки! Ама тука не завршуваат активностите.

Па прашањето е како да го преживееш Black Friday, а воедно и да “ќариш” највеќе луди зделки? Одговорот е добра организација! За подобро да се организираме и ние и вие, и секако да знаете што се ве чека до и на големиот ден, направивме ⭕ BLACK FRIDAY План и стратегија! ⭕

black-friday-plan-i-strategija

 

⭕ 17ти Ноември | Black Friday Warm UP > одбројуваме еден недела до Black Friday и се загреваме со неколку многу јаки Black Friday Warm up зделки од премиум брендови со специјални Black Friday цени!

⭕ 20ти Ноември | Black Friday Машина за подароци > ја активираме Black Friday машината за подароци! Нема да издржиш, а да не ја свртиш рачката зошто во машината има над 500 подароци кои чекаат да бидат доделени: патувања, маички, ранци, куфери, чадори, тефтери, смешни пораки за пријателите! Првото вртење е гратис од нас, а со секој купeн купон со Mastercard картичка добиваш екстра вртење. Секое вртење е добитно

⭕ 24ти Ноември | BLACK FRIDAY The Day > петок на полноќ започнува шопинг лудилото. Никој од Grouper не спие, го “држиме” сајтот, стискаме рефреш. Над 1000 Black Friday зделки, попусти до 96%.

⭕ 27ми Ноември | Cyber Monday > и понеделникот после петокот ќе има одбрани зделки со луди цени, само 24 часа

24ти Ноември – ПЕТОК – Само 24 часа – 1000 Black Friday зделки со попусти до 96% – Ограничени количини 


Запишете, запамтете или ставете потсетник  зошто нема да сакате да ја пропуштите најголемата Black Friday акција во Македонија! Сé што ви треба е брзи прсти и спремна картичка. Мобилна апликација is a must во вакви моменти, инстант инстал ТУКА)

Iva Trembelieva

Iva Trembelieva

Оперативен директор