Black Friday [23.11.2018] – Возможна Мисија

„Секогаш изгледа невозможно додека не е направено“.

Ние во Grouper сакаме да веруваме дека не постојат невозможни мисии.  ДА, возможен е попуст до 90% и преку 1.000 зделки. ДА, возможни се над 140.000 дневни посети на сајт, над 27.000 продадени купони за една недела и возможно е овие бројки да бидат надминати затоа што ние веруваме во нашите соработници, веруваме во сите вас и во чудото наречено Black Friday.

giphy-1

 

 

Да не должиме, ова е се што ти треба! Стави си аларм и спреми картица:

 

  • од 12ти ноември па натаму – Black Friday WARM UP – одбрани зделки за загревање со луди цени, ќе почнуваат во текот на следните две недели. Еве хинтови: пример Adidas, Nike (you get the point) пример, брендирани чевли, пример јаки брендови, пример најакиот бренд за часовници, пример гратис подароци за вас со зделките.
  • 13ти ноември – Black Friday Машина за подароци – 500 подароци за вас! Секое вртење е добитно, ајде оди и не врти да те видам. Еве некои хинтови: првото вртење е гратис од нас, има патувања, брендирани подароци, масажи, третмани… 500 се, нема место да ги наброиме сите!
  • 23ти ноември – Black Friday D DAY – D DAYD DAYD DAYD DAYD DAYD DAYD DAYD DAYD DAYD DAYD DAYD DAYD DAYD DAYD DAYD DAYD DAYD DAYD DAYD DAYD DAYD DAYD DAYD DAYD DAYD DAYD DAYD DAYD DAYD DAYD DAYD DAYD DAYD
  • 26ти ноември – Cyber Monday – последена шанса, нови попусти!
  • BONUS STAGE 24ти и 25ти Ноември – Black Friday Weekend

 

Нашата Grouper мисијата е комплетирана. Вашата мисија е да не пропуштите! ВРЕМЕ ТЕЧЕ САД!

giphy-5

 

Нена Синадиновска

Нена Синадиновска

Маркетинг и продажба