Хуманитарен настан: Групер среќно тркало

Во рамките на хуманитарниот настан кој се одржа во скопскиот Луна Парк на 19.05.2013 година по повод “Меѓународниот ден на семејството” Grouper, како еден од спонзорите на своите корисници им даде шанса да вртат на “Grouper Среќното тркало”. За уште еднаш да потврдиме дека со нас корисниците само добиваат, сите полиња на “Grouper среќното тркало” беа добитни 🙂

Read More

Грижа за корисници: Перничиња за патниците

Мало изненадување за сите корисници кои купија купони за зделката за Дракула тура за Романија организирана од ТА Јупитер (120 продадени купони). Ги испративме и им посакавме добар пат со мал подарок од нас.  Еден начин со кој сакаме да покажеме дека ги сакаме нашите корисници и се грижиме за нив.  Ви благодариме на довербата

Сите фотографии од патниците

Групер ја наполни салата во Драмски Театар

Во февруари 2012 година добивме повик од Драмскиот театар за да не информираат дека бидејќи се задоволни од сорабтоката сакаат да ни одобрат 330 карти (односно цела сала) да ги продадеме на попуст. Ни беше голем предизвик и го сметавме за еден вид на тест. За неполни 2 дека беа продадени 330 карти, а нашиот тим по тој повод организираше мало изненадување за сите корисници кои присуствуваа на претставата со цел да им се заблагодариме за довербата која ни ја даваат. Чувството да се седи на престава во сала полна со Grouper корисници беше прекрасно.

Линк до сите фотографии