Денови на штедење со екстра попуст [27.10-31.10]

 

31 Октомври – светскиот ден на штедењето е воведен во 1924 година на првиот интернационален конгрес на штедните банки во Милано со цел да се покрене глобалната свест за штедењето како мерка која сите треба да ја превземат за поквалитетен живот, а секако и ВИЕ ! emoji

Таа „мерка“ Grouper ja познава најдобро и постојано ја споделува со сите вас.
Сите знаете дека секој ден на Grouper е ден на штедење, но за да го одбележиме овој „празник“ заедно со нашиот партнер Mastercard организиравме кампања во која ве очекуваат 5 дена extra штедење со extra попусти на extra зделки. Купете ги купоните со вашите mastercard картички и добијте cashback во вашата Grouper торбичка.

  • СТАРТ: 27.10. (петок на полноќ)
  • ВРЕМЕТРАЕЊЕ: 5 дена (27.10-31.10)
  • Mastercard Бонус за сите купувања со Mastercard картички

Значи, сите петочки расположени после кафе, кафана или слично се собираме на Grouper и почнуваме да штедиме, а како? Пааа, секако купувајќи ги најдобрите ствари со најдобри попусти за нас и нашите најдраги. Сите зделки можете да ги видите ТУКА!

За крај, еве неколку Grouper факти за штедењето:

  1. Не е важно колку заработуваш, важно е колку ќе успееш да заштедиш, а тоа најдобро можеш да го видиш со Grouper.
  2. Твое е само да ја поставиш целта, а Grouper ќе ти помогне многу побрзо да ја реализираш.
  3. Додека купуваш на Grouper знаеш дека инвестираш во подарок за идниот ТИ.
  4. Grouper не ги штеди само твоите пари, туку го штеди и твоето време.
  5. Секогаш прво провери на Grouper!

 

Нена Синадиновска

Нена Синадиновска

Маркетинг и продажба