Денови на штедење на Grouper

Дали сте еден од оние луѓе кои секој месец никако да заштедат?

Сега се последните месеци од 2021-ва и никогаш не е доцна за промена на навиките. Микрозайм онлайн.

По повод 31ви октомври интернационалниот ден на штедење во Grouper спремивме специјална акција со Mastercard. 
Цел викенд од 30.10-31.10.2021 за секое купување на зделки и производи добијте до 600 ден. бонус во вашата Grouper торбичка.

Со Grouper секој ден може да заштедите а овој викенд заштедете плус 10% <3

За да ви помогнеме да ги исполните вашите цели за месечно штедење, ние спремивме 5 совети за побрзо и полесно да штедите и тоа секако да го направите преку нашите Grouper попусти 🙂

  1. Калкулирајте ги трошоците, ако секој ден трошите по 300 денари за еден оброк колку трошоци ви се тоа месечно? П.С имаме и курс за Math tricks за брзо сметање без проблем 😉
  2. Направете го месечното шишање во некои од салоните на Grouper. Ем ќе смените фризура на ново место ем ќе заштедите до 50% од цената која вообичаeно ја плаќате
  3. Гответе од дома или ако веќе купувате храна надвор купете си преку Grouper зделките на попуст кои ни се сега најбарани.
  4. Трошоците за автомобил не може да се избегнат? Ама може да се намалат. На Grouper зделки за попусти на перење, сервис на автомобил и купон за регистрација на возило.
  5. За крај здравјето е секогаш пред сè и секогаш треба да одделите средства за да си направите редовна проверка. На Grouper достапни се над 60 зделки за здравје со кои ќе заштедите на секој преглед кој ви треба.

Само овој викенд добијте дополнителен бонус на сите зделки а и на сите производи достапни на Grouper.

Ваш Grouper тим ❤

Frosina Trajkovska

Frosina Trajkovska

Customer Care & Web Admin Team Lead