СТАРТ: Дестинација Македонија 2021

Една е, наша е! Македонија секој ден ни ја нуди најубавата природа, најубавите дестинации и највкусната храна. Иако мала, нуди места каде ќе го најдеш мирот, места каде ќе ги запознаеш најгостопримливите луѓе, места кои ќе сакаш да ги посетиш и по втор пат.
Grouper 7-ма година по ред ја приближува до вас нашата убавина, ги носи најдобрите дестинации до вас со најдобри попусти, пристапни за сите!

Стартуваме на 15.06.2021 со над 70 зделки за различни дестинации низ Македонија.
На Grouper со посебно стикерче ДЕСТИНАЦИЈА МАКЕДОНИЈА најди ги сите понуди кои ги спремивме.

Ова се предлози од нашиот тим за да започнеш со тура низ Македонија:

  1. Посети ја западна Македонија, Хотел Радика, Кораб Трница, Дебарски бањи. Овие дестинации ќе ви ја дадат вистинска релаксација која ви е потреба со премиум спа центри или пак со лековита вода.
  2. Искуси ја Македoнија на поинаков начин. Како и секоја година спремивме и многу авантури за сите љубители на вакви активности. Тури со јавање коњи, параглајдинг, АТВ, нуркање па се до едукативни тури сигурни сме дека имаме активност која ќе сакате да ја пробате ова лето.
  3. Посети го секое место каде што не си бил досега. Дали си слушнал за Кнежино? Или пак дали си посетил приватна винарија во Кавадарци?

Да, Македонија има уште многу неоткриени бисери.

Да, има уште тон авантури кои може да ги искусиш токму во Македонија.

Да, ваква храна нема на друго место, ваква природа и вакви предели.

Ајде да ја истражиме Македонија и ова лето!


Кампањата Дестинација Македонија се реализира со поддршка на Швајцарската агенција за развој и соработка преку Програмата за зголемување на пазарната вработливост.


Frosina Trajkovska

Frosina Trajkovska

Customer Care & Web Admin Team Lead