Добитникот на Samsung S8 e…?

На 15.11.2017 заврши и наградната игра “Освој Samsung S8 со Grouper и Mastercard”

Наградната игра траеше од 25.09.2017 до 15.11.2017 и во неа учествуваа сите трансакции над 300 ден, направени на Grouper со Mastercard картичка. Покрај главната наградна, телефонот Samsung Galaxy S8, се поделија и 300 брендирани подароци, меѓу кои: ранци, куфери, маички и термоси.

Во наградната игра учествуваа 3013 трансакции од кои 30% беа направени преку мобилната апликација (Android и iOS). Според правилата, секое купување од мобилната апликација ти носеше двојна шанса за добивка, па сите трансакции од мобилните апликации непосредно пред влечењето беа додадени уште еднаш, што значи дека во извлекувањето учествуваа 3877 трансакции.

Добитникот е Сашка Ливринска со следниве податоци:

  • Корисничко име: saskalivrinska
  • Bрој на трансакција: 17283QqCI18010964
  • Вредност на трансакција: 530 ден.
  • Дата на трансакција: 10-10-2017 (време 15:42:12)
  • Трансакцијата е направена преку мобилната апликација за Android

И честитме на Сашка Ливринска за освоениот Samsung Galaxy S8, а на останатите Ви благодариме што учествувавте! Следете нé понатаму за нови акции, награди и игри, подарувањето ни е слабост! 🙂

Погледнете го видеото за извлекувањето на добитникот

 

Ве сака вашиот Grouper!

 

 

 

Iva Trembelieva

Iva Trembelieva

Оперативен директор