Facebook апликација “Пиши порака со Дормео и Групер”

Апликацијата “Пиши порака и освој награда” е заедничка кампања на Групер и Дормео по повод споделување љубов со оние што ви значат. Групко и Дормео маскотата се здружија за да споделат љубов со пишување на порака на перница на обој што ви значи, а за најкреативните пораки на перница заедно обезбедивме и 45 награди.

Со мотото “Заштедувај со Групер и Спиј мирно на Дормео” апликацијата е отворена за сите Вас кои имате да им кажете нешто на саканите на еден поинаков начин. Кликнете ТУКА за влез во апликацијата и да ја креирате Вашата перница одма.

Оној што ти значи, нека заспива и нека се буди со твоите зборови! Напиши порака на перница, а Дормео и Групер имаат дури 45 награди за најдобрите! Купувај со попусти и спиј мирно! Кликни тука: http://on.fb.me/1ojsiRz

Кликнете на сликата за да ги видите сите 45 награди
Кликнете на сликата за да ги видите сите 45 награди
Тимот на Grouper

Тимот на Grouper

Тимот на Grouper