Гласајте за Grouper! 💚

Изминативе години учествуваме и се залагаме за развој на е-трговијата во Македонија и со тоа Вие, нашите најсакани корисници, не наградувате со вашите гласови и поддршка во изборот на

E-commerce Awards!

За нас работата е вистинско уживање, затоа тимот на Grouper работи со пасија и љубов  веќе 12 години да ви понуди сé што ќе посакате и тоа со најголем попуст и по најдобри цени. Нашата цел е вашето задоволство, а тоа задоволство го мериме и оправдуваме според Вашите гласови во текот на годините. Мотивирани сме од секоја Ваша сугестија, пофалба со убавите зборови, па и од секоја критика која ја прифаќаме и постојано се трудиме да бидеме уште подобри.

Благодарение на Вас до сега може да се пофалиме со многу награди меѓу кои Најдобар сајт за е-трговија и огласи, Најдобар мобилен сајт, Најдобра мобилна апликација, Најдобар сајт за туристички услуги, Сајт со најдобро присуство на социјалните медиуми и.т.н.

— —

Гласањето за E-commerce Awards за оваа година започна и трае до 15.02.2023. 

Номинирани сме во следните категории:

Сакаме да ве поканиме да гласате за нас на овој ЛИНК и уште една година да го поддржите сето она што го правиме за Вас 😊

Со љубов и голема благодарност,

Вашиот Grouper тим