Гласајте за нас!

Оваа година 7ми пат по ред се организира изборот за Сајт на годината. Изминатите години благодарение на сите вас, нашите сакани корисници, Grouper доби бројни награди меѓу кои: 2 пати Најдобар сајт за е-трговија и огласи, 2 пати Најдобар мобилен сајт, Второ место за Најдобар сајт и второ место за Најдобра Facebook страна.

Единствено кога работите напорно а истовремено со пасија, со љубов и  инспирација работата е вистинско уживање. Вие, нашите корисници сте нашата инспирација и мотивација за секогаш да се вложиме максимално и заедно со нашите соработници да ви понудиме сé што ќе посакате и тоа секако на најголем попуст по најдобри цени.

Од самите почетоци се злагаме за унапредување на е-трговијата во Македонија, а ќе продолжиме да работиме уште понапорно и во 2017та година. Како што е редот треба да ги покажеме резултатите за да го оправдаме и заслужиме Вашиот глас и оваа година :)

Еве кратка ретроспектива на 2016тата Grouper година:

Гласањето за оваа година започна и истото трае до 18.12.2016. Вие сте нашата најголема инспирација и мотивација затоа поддржете не и гласајте не’ на следниот линк http://sajtnagodinata.mk/ во категориите во кои сметате дека го заслужуваме Вашиот глас, а еве ги сите во кои сме номинирани:

  1. Најдобар Сајт за 2016 година
  2. Најдобар мобилен сајт
  3. Е-трговија и огласи
  4. Најдобар бизнис/корпоративен сајт
  5. Најдобра facebook страница/ профил/ група
  6. Најдобра мобилна апликација

* Потребно е да распределите 2,6 и 10 гласови во категориите кои сте ги одбрале за гласање.
* Го цениме Вашето време па ве информираме дека не е задолжително да гласате за сите категории.


Со почит и голема благодарност,
Тимот на Grouper.mk

Nina Angelovska

Nina Angelovska

Ко-сопственик на Grouper.mk