Грижа за корисници: Перничиња за патниците

Мало изненадување за сите корисници кои купија купони за зделката за Дракула тура за Романија организирана од ТА Јупитер (120 продадени купони). Ги испративме и им посакавме добар пат со мал подарок од нас.  Еден начин со кој сакаме да покажеме дека ги сакаме нашите корисници и се грижиме за нив.  Ви благодариме на довербата

Сите фотографии од патниците

Тимот на Grouper

Тимот на Grouper

Тимот на Grouper