Креативен подарок: Grouper Book

Барате креативен и уникатен подарок? Имаме идеален предлог за Вас кој може да го персонализирате спрема буџетот кој сакате да го одвоите, потребите и желбите на пријателот и јагодката на шлагот е тоа што ќе го изненадиме пријалот или саканата личност со достава до неговата локација.

Grouper Book е всушност книга со купони кои вие ќе ги одберете, а ние ќе ги спакуваме на уникатен начин со дизајн по Ваш избор спрема поводот на подарување. Се што треба да направите е да ги купите купоните кои сакате да бидат дел од книгата, да уплатите 250 ден (за изработка и достава, повеќе инфо за уплатата најголу на страната) и да го пополните формуларот со податоците за подарокот. Останатото препуштете ни го нам, а вие очекувајте ја реакцијата од пријателот 🙂

Ако сакате да видите од каде потекнува идејата и едно успешно изненадување со Grouper Book кликнте тука.

Вашето име (задолжително)

Вашиот Email (задолжително)

Ваш телефонски број

Дали сакате да е наведено на подарокот од кого е?
Ако сакате да е изненадување и да не наведеме од кого е подарокот одберете НЕ!
ДаНе

Персонализирање на Вашиот подарок:

Одберете го посакуваниот дизајн според поводот:

Во следните полиња внесете ги кодовите на купените купони кои ќе бидат дел од Вашиот Персонализиран Grouper Book и кратката порака (кирилично, како што сакате да биде испечатена) која сакате да стои пред секој купон. Внесувајте ги купоните во редослед како што сакате да бидат наредени. Можете да купите минимум 3 купони, а максимум 7 купони кои ќе бидат дел од подарокот.

Внесете го горниот код на купонот бр. 1

Внесете кратка порака

Внесете го горниот код на купонот бр. 2

Внесете кратка порака

Внесете го горниот код на купонот бр. 3

Внесете кратка порака

Внесете го горниот код на купонот бр. 4

Внесете кратка порака

Внесете го горниот код на купонот бр. 5

Внесете кратка порака

Внесете го горниот код на купонот бр. 6

Внесете кратка порака

Внесете го горниот код на купонот бр. 7

Внесете кратка порака

Податоци за лицето што ќе го добие подарокот:

Внесете го името на пријателот

Внесете ја пораката која сакате да ја пишува на насловната страна

Внесете датум и час кога сакате да го добие изненадувањето
Датумот треба да е минимум 2 дена пред доставувањето, а часот внесете го приближно во период од 2 до 3 часа помеѓу 9ч и 16ч.

Внесете ја точната адреса каде сакате да му биде доставено изненадувањето
*Погледнете ги најдолу времето и достапните локации каде се врши достава

Внесете го телефонскиот број на пријателот (во случај да е потребен при доставата)

Начин на плаќање:

Може да платите со картичка или со уплатница.
Ако плаќате со картичка потребно е да се логирате на Grouper со Вашиот профил и да одите на опцијата "Наполни ја торбичката" во опаѓачкото мени врз корисничкото име. Потоа впишете ја сумта 250 ден и извршете го плаќањето.
Ако плаќате со уплатница кликнете ТУКА за да видите како точно треба да се пополни истата.

Во полето подолу впишете го корисничкото име на Вашиот профил ако сте платиле со картичка или името, презимето и датумот на уплата ако сте уплатиле преку уплатница.

* Доставата се извршува од 09-16 часот во следните населби: Порта Влае, Тафталиџе, Карпош, Центар, Козле, Аеродром, Ново Лисиче, Кисела Вода, Црниче, Автокоманда, Бутел 2, Чаир, Топанско Поле и Скопје Север