Групер ја наполни салата во Драмски Театар

Во февруари 2012 година добивме повик од Драмскиот театар за да не информираат дека бидејќи се задоволни од сорабтоката сакаат да ни одобрат 330 карти (односно цела сала) да ги продадеме на попуст. Ни беше голем предизвик и го сметавме за еден вид на тест. За неполни 2 дека беа продадени 330 карти, а нашиот тим по тој повод организираше мало изненадување за сите корисници кои присуствуваа на претставата со цел да им се заблагодариме за довербата која ни ја даваат. Чувството да се седи на престава во сала полна со Grouper корисници беше прекрасно.

Линк до сите фотографии

Тимот на Grouper

Тимот на Grouper

Тимот на Grouper