Групко, поддржувач на Скопски Маратон 2014

Групко како и секогаш се труди да биде дел од големите случувања, особено кога се работи за поддршка и хуманост. Па така напорно се спремаше да издржи за да ги бодри маратонците на старт со кренати раце 🙂

kadevecer-017
Групко со маратонците
Тимот на Grouper

Тимот на Grouper

Тимот на Grouper