Групко во поход: “Mystery Shopping”

Често добиваме прашања од пријатели за тоа дали ги користиме зделките што ги продаваме. Одговорот е секако потврден, особено уживаме кога правиме mystery shopping на компаниите со кои соработуваме за квалитетот на услугата која ја даваат, односот на персоналот на соработниците и сл. Покрај тоа секако и нашиот тим истражува нови локали на попусти кои ги овозможуваме за сите наши корисници.

Кога веќе спомнав “mystery shopping” (активност која ја практикуваат маркетерите за истржување на квалитетот на услуга, производ или за собирање на одредени информации) изминатиов период го пуштивме Групко во поход како “Mystery Shopper” да посети некои од соработниците и да ги проба нивните услуги 🙂

Го споделуваме со Вас неговото мистериозно групер искуство.

 

Nina Angelovska

Nina Angelovska

Ко-сопственик на Grouper.mk