Изненадување од корисници “Групер зависници”

Дефинитивно најкреативнот подарок кој го добивме на 3тиот роденден од Група корисници. Благодарни сме ви што не правите среќни и ни давате желба и мотивација за уште подобра работа.

Тимот на Grouper

Тимот на Grouper

Тимот на Grouper