Како да ги промените категориите за Email ивестувања

Дали знаете дека може да ги одберете категориите за кои сакате да добивате email известувања? На видеото видете како и потоа одберете ги Вашите интереси, а ние ќе ви испратиме email порака само тогаш кога нова зделка е отворена од Ваш интерес.

Тимот на Grouper

Тимот на Grouper

Тимот на Grouper