Како да испечатите или зачувате купон?

Сакате да го зачувате купонот во PDF формат со цел да го испратите некому или да го ставите на USB стик? Или пак сакате веднаш да го испечатите. Повелете помош за тоа на видеото подолу.

Тимот на Grouper

Тимот на Grouper

Тимот на Grouper