Како да купите Групер купон преку торбичка

Доколку имате средства во Вашата торбичка можете да направите купување на било која зделка. Торбичката можете да ја надополните со ПЛАТЕЖНА КАРТИЧКА или со УПЛАТНИЦА. Кога еднаш ќе ги имате средствата на биланост потребно е при плаќањето кај Тип на плаќање да оберете торбичка и купонот ќе го добиете веднаш.

Еве како:

Тимот на Grouper

Тимот на Grouper

Тимот на Grouper