Како да купите купон со платежна картичка

Купувањето купон е многу едноставно. Процесот на купување купон може да го погледнете на видеото.

Чекор 1: Најпрво доколку имате креирано профил, логирајте се. Доколку немате кликнете тука за процесот на регистрација.

Чекор 2: Најдете ја зделката што сакате да ја купите.

Чекор 3: Одберете платежен метод. Одберете Сите плтежни картички за било која картичка или опцијата Стопанска Банка доколку имате картичка на Стопанска Банка.

Чекор 4: Пополнете ги податоците од картичката.

Чекор 5: Купувањето е завршено. Доколку трансакцијата е успешна веднаш ќе бидете пренасочени на екранот со известување “Успешно ја купивте зделката”. Купонот го имате во секцијата Купони на Вашиот профил од каде може да го зачувате или испечатите.

Уживајте во зделката!

 

Тимот на Grouper

Тимот на Grouper

Тимот на Grouper