Како да платите со уплатница?

Сакате да купите купон а немате платежна картичка? Нема пробле, може да купите преку уплатница.
Напомена: Самата уплата не е купување туку дополнување на Вашата торбичка за профилот од каде потоа вршите купвање.

Постапката во 3 едноствни чекори:

Чекор 1: Уплатете ја сумата која сакате да ви биде додадена на Вашиот Grouper профил.
Информациите за попoлнување на уплатницата се прикажани на сликата.

Пополнете ја уплатницата со овие информации

Чекор 2: Испратете ни email на [email protected] со следните информации:

  • име на уплатувачот
  • корисничко име на Вашиот Grouper профил
  • сумата која сте ја уплатиле
  • датум на уплата
  • скенирана или сликана со фотоапарат уплатницата доколку сакате парите да ви бидат префрлени пред истите да стигнат кај нас на сметка

Чекор 3: По примање на email пораката парите ќе ви бидат префрлени  и ќе ве известиме за тоа со емаил. По логирањето ќе ги видите средствата во Вашата торбичка и ќе можете да направите купување на било која зделка.


НАПОМЕНА: Уплатените пари не стигинуваат веднаш на нашата сметка. Доколку уплатите наутро парите ќе стигнат после 15:00 часот. Доколку многу ви се брза за зделката, ќе треба да наведете 1 во НАЧИН на уплатницата (банката зема провизија за ваков тип на уплати со НАЧИН1) или пак да ја пратите скенирана/сликана уплатницата.

По добивањето на средствата во вашата торбичка во “Биланс” ќе ја видите сумата која сте ја уплатиле. За да ја купите зделката кликнете на КУПИ и во ТИП НА ПЛАЌАЊЕ одберете ТОРБИЧКА. Купоните ќе ги добиете на вашиот профил во – Купони

Тимот на Grouper

Тимот на Grouper

Тимот на Grouper