Купи купон и добиј попуст!

Замисли…. на пат накај работа/школо ти текнува дека на Grouper има зделка за твоите омилени патики или пак часовникот што одамна го гледаше, а имаш многу малку време за да застанеш, купиш купон и да го купиш тоа што го сакаш.

Сега тоа можеш да го направиш за експресно брзо време, а како?

Официјално, имаме нова секција т.н. купони за попуст, а таму се сместени сите купони со кои може да добиете попуст во најразлични продавници од познати брендови.

Сега брзо и лесно, со само еден клик можете да ги пребарате и разгледате сите купони за попуст!

Едноставно е: Пронајди ја зделката > Купи го купонот > Одбери си што сакаш > Покажи го на каса > Уживај во попустот

Од сега, па натаму, секогаш таму горе десно ќе “светка” полето КУПОНИ ЗА ПОПУСТ, за лесно пребарување и брзо купување 🙂

blog_coupons_

Уживајте со најголемите попусти на најубавите зделки. Ве сака Grouper тимот 

Нена Синадиновска

Нена Синадиновска

Маркетинг и продажба