Месец на убавина: Викенд изненадување #3

До сега во текот на Месец на Убавина и Релакс преку првото и второто викенд изненадување доделивме 10 подароци за убавина преку нашата Facebook страна и едно патување за Грција преку купени зделки за убавина за време на викенд! Сеуште не држи манијата на подарување и со задоволство ви го најавуваме Викенд Изненадувањето #3!

Викендов (22.07 – 24.07) стартуваме со ВИКЕНД ИЗНЕНАДУВАЊЕ #3 ——-> Instagram едиција! 

Следете не на Instagram за да дознаете како можете да добиете еден од подароците кои ги подготвивме за вас!

Еве ја листата на подароци:

  1. Urban Beauty – Електричен пилинг со ултразвучна шпатула
  2. Студио Рефреш – 5 антицелулитни масажи
  3. Св. Јован – Масажа на тело + ароматерапија + третман со вулкански камења
  4. Сандра Ексклузив – Пакет за слабеење од 15 третмани
  5. Студио Бубе Ин – Пакет од 5 третмани турбо солариум

Добитниците ќе бидат прогласени во понеделник и ќе бидат избрани по случаен избор.
Имајте убава работна недела, а за викендов ќе се дружиме на Instagram.

__________________

Дополнување на текст 25.07.2016 за добитници, редоследно објавените подароци:

  1. kmijajlevska
  2. elena_markoska
  3. trajkovska03
  4. mhrc91
  5. sofija_noka
Iva Trembelieva

Iva Trembelieva

Оперативен директор