Месец на убавина: Викенд Изненадување #4

Шестнаесет подароци подоцна, 3 Викенд Изненадувања поминати, над 100 објавени зделки, стигнавме до крајот на Месец на убавина и релакс, а со тоа и до Викенд Изненадување #4. До сега доделивме 10 подароци на Facebook, едно патување за Грција и 5 подароци на Instagram. Целиот месец беше посветен на ваша релаксација и уживање. Во тој дух, го завршуваме месецот со цреша на шлагот! Во овој последен викенд секој од вас има бенефит! Следува:

  • Што? – Викенд изненадување #4
  • Бенефит? – Нови, супер зделки со дополнителен екстра попуст
  • Кога? – Следниов викенд (сабота и недела 30.07 – 31.07)
  • Каде? – На нашиот прекрасен сајт www.grouper.mk
  • Зошто? – Бидејќи се грижиме за вас

Овој четврт и последен викенд (30.07-31.07) Grouper подобро направете си го home page бидејќи ќе објавиме неверојатни попусти! За да не се секирате сите вие што ги пропуштивте претходните изненадувања, we got you covered. Ќе објавиме зделки кои ќе траат 48 часа, со најголем попуст до сега, самo тој викенд, така што бидете брзи и проверувајте на сајтот! Или уште подобро каде и да сте, мобилната апликација е тука за сите инстант купувања. Симнете ја за Grouper Android или за iOS!

Групко се грижи за себе додека се грижи за вас! xoxo

InstaUbavinajpg

Следете нé, најдете си совршен купон за вас, одморете се од одморот. 😀

Iva Trembelieva

Iva Trembelieva

Оперативен директор