„НА ЗДРАВЈЕ“ Викенд + Cashback!

Ок, дека специјалните викенд зделки на Групер не се шала, покажавме со срушените викенд рекорди во изминатите три викенди! Шарените празнични Велигденски зделки ги размрдаа нашите најмили Групери, Се за 99 Викенд ги израдува штедливите и минатиот викенд ве изненадивме со Mastercard cashback – вратени 15% од сумата за купување на НАЈдобрите зделки – Best of Grouper!

Бидејќи видовме дека навистина ви се допадна cashback викендот, овој продолжен викенд продолжуваме со истата традиција! Со секое купување на викенд зделките со Mastercard картичка ќе добиете cashback од 5%! Или може да го сметате тоа дека е екстра попуст, а се всушност пари кои ќе ви се вратат во торбичка за идни купувања – и можете да ги искористите за што сакате и кога сакате! 5 дена x 5% cashback!

Остануваме во духот на cashback, најниски цени и екстра попусти, но нема да сме Групер ако повторно не изненадиме со нешто!

Епа најмили, овојпат имаме „На Здравје“ викенд – специјален викенд посветен на здравјето и грижата за себеси – цели 5 дена – цел продолжен викенд!

Зошто? Бидејќи здравјето не е шала и треба да биде достапно за сите! Тимот на Групер цела недела ги бараше низ градот најдобрите зделки за здравје и обезбедивме прегледи, консултации, испитувања, тестови, анализи по најниски цени до сега! Топло ве гушкаме и ве потсетуваме да го цените вашето здравје!

Правила на игра:
Старт: 27.04.2018 (петочки)

Finish: 01.05.2018 (празнично) 
Времетраење:  5 дена!
Mastercard cashback weekend на здравје! 

Специјалните Mastercard cashback зделки ќе можете да ги најдете по овој стикер:

zdravje-vikend-sticker

За секоја купена специјална викенд cashback зделка со Mastercard картичка, добивате 5% cashback во вашата Групер торбичка! Торбичката е вашиот Групер новчаник, тој ви се полни со пари и може да си ги искористите кога сакате и за која зделка сакате! Заштеди додека инвестираш во себе!

И секако, ако не сте дома за викенд тука е мобилната апликација со која на само еден клик од каде и да сте викенд зделка ќе си “фатите”– и попустот ќе си го искористите кога ќе се вратите! Подгответе се за изненадувања и не заборавајте: Kај и да си, за викенд на Grouper да си!

Здравјето е најголемото богатство, грижете се за себе!

На здравје Викенд!
тимот на Grouper

Тимот на Grouper

Тимот на Grouper

Тимот на Grouper