НОВО: Револуционерна природна козметичка линија за нега на кожа!

Експертите за здравје и убавина се едногласни: маслото од канабис ја предводи новата козметичка револуција и станува дел од најдобрите козметички производи! Ова растение, исто познато и како зелено злато, несомнено, е една од најмодерните и најактуелни состојки кај козметичките производи во моментот.

Станува збор за канабидол (ЦБД), еден од подвидовите на растението канабис Сатива. Иако канабидол често се користи за медицински лекови, има сè повеќе компании кои го користат кај производи за нега на кожата. Овa навистина има смисла: супстанцата е навистина потентна и може да помогне при разни проблеми со кожата. Оваа природна козметика конечно е достапна и во Македонија и тоа преку природната линија за козметика Cannabo од Green Shop, а нивните производи се достапни и онлајн во продавницата во Grouper Shopping Mall.

ПОПУСТИ И ДО 75% НА CANNABO ЛИНИЈАТА ВО GREEN SHOP

Производите се многу популарни бидејќи решаваат неколку проблеми одеднаш:

Се бори против стареење. Овој вид козметика води „битка против времето“. Конечно има потенцијално решение за овој проблем. Cannabo производите, имаат антиоксидативни својства, ги неутрализират слободните радикали и спречуваат предвремено стареење на кожата. 

Ги смирува воспалените акни. Да, иако проблемот не е опасен по живот, сепак за тинејџерите ова е катастрофално. Како и при повеќето други видови на воспаленија, канабидолот  обезбедува големо олеснување.

Добар пријател е на чувствителна кожа. Повеќето луѓе имаат чувствителна кожа и нивното лице може да стане црвено само со тоа што ќе се изложи и  на најмала неповолна активност. Со користење на оваа козметика, со сигурност ќе ги ублажете проблемите.

Пробајте ги за себе или препорачајте ги на личноста која сака да користи производи за грижа на кожа. Пронајдете го вашиот нов омилен производ во онлајн продавницата на Green Shop.

Тимот на Grouper

Тимот на Grouper

Тимот на Grouper