Традицијата продолжува – 3ти Online Саем за мебел само на Grouper

Дали е рана или доцна пролет не е важно. Она што е важно е дека сега можете да ги добиете најдобрите попусти и да го уредите домот онака како што одамна замислувавте. Единствениот Oнлајн Саем за Мебел е на самиот праг, се “крчкаат” зделки од омилените брендови, а вашата “обврска” е САМО да бидете на Grouper 🙂

Начинот на живот се менува, па така и купувањето на мебел се префрлува онлајн.

Нашиот тим спрема Oнлајн Саем за Мебел со избор на различни парчиња мебел, додатоци и декор сите достапни на нашиот сајт со онлајн купување и достава. За да присуствувате на саемот потребен ви е само телфон или компјутер 🙂 Раскомотете се по дома и разгледајте ги зделките кои ги подготвивме. СТАРТ: 21.05

На сите ни треба мало освежување кое секогаш добро влијае на атмoсферата и на распложението по дома.

Па така ова се нашите 5 предлози за обновување на домот сезонава:

✔️ Сменете распоред на мебелот во домот
✔️ Сменете бои на ѕидовите
✔️ Освежете ја просторијата со нов мебел
✔️ Додадете и цвеќиња
✔️ Украсете со нови декорации
✔️ Уредете ја вашата канцеларија
✔️ Направете пролетна декорација на градината

Mораме да признаеме дека изминатиов период имавме доста време да размислиме што би смениле во нашиот дом 🙂
Сега е, ни помалку ни повеќе – перфектниот момент за уредување, реновирање, дополнување и освежување.

Затоа, оваа година 3та по ред, Grouper заедно со Tehnokoop, Тепих Центар, Sipad, Roll Export, Kaleceramica, Bauled, Корни и други брендови го организира единствениот Онлајн Саем за Мебел каде можете да разгледувате колку сакате и кога сакате и да ги купите вашите омилени парчиња мебел, теписи, плочки, завеси и уште многу декоративни детали, а истовремено да заштедите.

И за крај да спомнеме една позната поговорка “Извлечи го најдоброто од се” – направете го вашиот дом најдобро место за вас и уживајте во времето поминато по дома со најблиските.

Ве сака,

Grouper тимот ❤️

Нена Синадиновска

Нена Синадиновска

Маркетинг и продажба