Остани Здрав! – кампања за подигнување на свеста за превенција и проактивна грижа за здравјето поддржана од Roche

Како и во претходните, традиционално и оваа година, по трет пат ја организираме кампањата Остани Здрав. Целта на оваа кампања е сите ние да се потсетиме дека здравјето и грижата за себе треба ни биде единствен приоритет. Выберите самый выгодный вариант среди компаний, выдающих займы круглосуточно. Лучшие предложения от микрофинансовых организаций.

Никогаш не е доцна да ги промениме навиките и нашиот живот стил! Токму сега е вистинско време да го направите превентивниот преглед или анализата која одамна имавте на ум да ја направите!

За таа цел спремивме над 50 промотивни понуди кои ги направивме во соработка со врвни клиники и премиум партнери меѓу кои и долгогодишниот соработник Клиника Жан Митрев.

Во зделките се вклучени специјалистички прегледи, стоматолошки или оптометриски услуги, анализи, зделки за општа медицина, рехабилитација, гинекологија, интерна медицина, урологија или нутриционизам.

Подготвивме и нешто и за сите вас кои сакате да си го заштитите имунитетот па во Grouper Shopping Mall имаме над 1250 суплементи и витамини достапни за онлајн нарачка и достава до вашиот дом како Витамин C + Zn, Витамин D, Витамин A + D3, Spirulina, Б-Комплекс дражеа, Магнезиум 300 Директ, Omega-3, KidzOmega, Selenium, Immunobalance.

Кампањата Остани Здрав е поддржана од ROCHE – глобален пионер на полето на фармацијата и дијагностиката насочен кон унапредување на науката заради подобрување на животот на луѓето.