Прво провери на Grouper!

Пред 5 години имавме визија – “Grouper да стане првото место кое го проверувате кога сакате да правите било што, било каде, било кога”! Кога планирате патување, кога ви се расипал миксерот и потребен ви е нов, кога сакате да посетите нов ресторан, кога одите на роденден и ви треба подарок, кога сакате да правите нешто ново а не знаете што, кога имате желба за некое ново искуство, кога ви е потребна фризура, кога закажувате преглед на забар… Денес сме навистина горди што може да кажеме – што и да посакаш, Прво Провери на Grouper! 

5 години сме најголемиот и најдобриот сајт за е-трговија во Македонија со стотици активни зделки за сѐ што ќе посакаш. 5 години сме вашиот локален водич за најдобрите зделки за патувања, храна, убавина и производи. Растот на Grouper заедницата секојдневно не мотивира да ви донесеме изобилие на зделки кои ќе ги задоволат сите важи копнежи, апетити и потреби.

Еве на пример некои ситуации од секојдвението кога Grouper може да ви се најде како “џокер во покер”:

Сакаш да патуваш ама секогаш одлучуваш во последен момент? Ти треба last minute изненадување? Или пак на време сакаш да си го испланираш одморот? Како и да е… Прво провери на Grouper ➡ Патувања


Бараш совршен подарок? Немаш време да се “акаш” по продавници? Прво провери на GrouperПодароци


Гладен си ко тигар? Мислиш на храна 80% од времето? Би “м’цнал” нешто роловано – поховано? Прво провери на Grouper ➡ Храна и пијалок

Напнат/а си од работа? Те боли грбот? Бараш идеја за релакс? Прво провери на Grouper Релакс

Се надеваме дека се пронајдовте, прво проверивте на Grouper и уживавте. Ако имате инспирација да споделите кога прво проверувате на Grouper би биле супер среќни да чуеме.

И за крај не заборавајте да ја инсталирате Grouper.mk мобилната апликација за Android или iOS за уште поголемо уживање во купувањето и користењето на зделките.

#ПрвоПровериНаGrouper

Ве сака,
Тимот на Grouper

Iva Trembelieva

Iva Trembelieva

Оперативен директор