Росица Мршиќ: „Создадете стил од својата индивидуалност и посебност“

Росица Мршиќ е интернационално етаблирана модна дизајнерка и бренд со современ и софистициран стил. Нејзината естетика е препознатлива по смелиот, но и женствен потпис со прецизна изработка и опуштена изгладеност, што ја рефлектира нејзината визија за силни и самосвесни жени следбенички на иновативната и безвременска естетика.

Горди сме што за првпат, корисниците на Grouper ќе можат да направат брза и лесна онлајн нарачка на новите, ексклузивни дизајнерски марами со авторски принт. Марамите се во лимитирана серија и се достапни во онлајн продавницата во Grouper Shopping Mall. Во продолжение, мини-интервју со Росица како најава за лансирање на продажбата…

Почетоците на брендот ROSICA MRSIK беа…

Oдговор на потребата на македонската модна сцена за свеж и современ, урбан и космополитски бренд кој работи по принципите на одржлива мода и создава уникатни парчиња во лимитирани серии, а целта е секоја жена да се чувствува посебна кога носи парчиња облека на ROSICA MRSIK.

Пандемијата влијаеше на мене…

Целосно креативно! Успеав, и покрај ограничувањата во работењето и невообичаените услови за работа, да создадам две колекции во периодот на пандемијата и да дизајнирам лимитирана серија на дизајнерски модни додатоци, со мој авторски принт, чија промоција е во тек. 

Лимитираната серија марами претставува…

Нов начин да го дополнам изразот и понудата на модни парчиња на ROSICA MRSIK брендот. Серија која нуди можност пошироката модна публика да ужива во носењето на дизајнерско модно парче и да се чувствува посебно заради ексклузивноста и автентичноста на производите.

Инспирацијата ја пронајдов…

Во создавање колекција на додатоци која ја одразува и нагласува женственоста преку современиот и артистичен потпис. Дизајнерската марама од оваа колекција го надополнува и освежува секој изглед и е совршен, автентичен моден додаток за било која пригода и секојдневен стајлинг.

Онлајн продажбата за мене е…

Нов свет на можности за удобно, брзо и безбедно купување. 

Моја порака за сите жени е…

Создадете стил од својата индивидуалност и посебност, така, на карактеристичен начин, ќе ја изразите својата единственост и убавина!

Тимот на Grouper

Тимот на Grouper

Тимот на Grouper