slika-blog

Сé што ќе посакаш за 99 денари!

Црвената лента на специјалните Групер викенди ја пресековме со специјалните празнични зделки за време на екстра интересниот продолжен викенд! Започна баш лудо, еуфорично, празнично и весело како што очекувавме!

Видовме дека нашите најмили Групери ги сакаат посебните викенд зделки и дека викенд попустите ги разбудија оние кои се секогаш спремни да зграбат добра зделка! За сите кои едваааај го чекаат наредниот викенд, ги засукавме ракавите и спремивме нешто ново, исто толку возбудливо и специјално!

Неодоливи и суперекономичени зделки – Сè за 99 денари!

Одлични зделки со одлична цена, достапни за секој купувач. Само овој викенд, Grouper ќе ви понуди вкусни ручеци, супер производи, козметика, нега, детски играчки и многу повеќе по екстра цена од 99 ден.

Правила на игра:
Старт: 14.04.2018

Сé што ќе посакаш, по иста непобедлива цена – 99 денари!
Само за најбрзите – зделките траат 48 часа!
Не ги чекајте последните саати од викендот!

Го имате цел викенд пред себе за подновување со симпатичен и корисен производ, два дена да се најде масажа, фенирање, адреналинско доживување или да се початите со вкусна лапачка по непобедлива и неповторлива цена! Зошто овој викенд ќе помине додека да трепнеш, чекајте ги другите викенди со исто толку добри теми.

И секако, ако не сте дома за викенд тука е мобилната апликација со која на само еден клик од каде и да сте викенд зделка ќе си “фатите”– и попустот ќе си го искористите кога ќе се вратите! Подгответе се за изненадувања и не заборавајте: Kај и да си, за викенд на Grouper да си!

Што сé може да се купи за 99 денари? Дознаваме викендов!

Ве сакаме,
тимот на Grouper

Лина Ламбринидис

Лина Ламбринидис

Social Media and Digital Marketing