Secret Santa во нашите канцеларии

Сигурно сте слушнале за Американскиот интересен начин за размена на подароци помеѓу колеги во фирми т.н Secret Santa. Оваа година голем број на компании го применија овој начин а меѓу нив бевме и ние. Целта на играта е да му одберете поклон на колегата кој ќе ви се падне по случаен избор, со што ќе дознаете повеќе за него или ќе покажете колку добро ги знаете своите колеги.

После размената на подароци и подогувањето кој на кого му купил поклон, се упативме на пиење и славење како што е редот во Клуб ресторанот МКЦ. Еве сме во весело издание 🙂

Тимот на Grouper

Тимот на Grouper

Тимот на Grouper