Шопинг за паметење: Mastercard бонус на сè од Grouper Shopping Mall

Нашиот тим е секогаш расположен за нови изненадувањa, овој пат решивме да ви подготвиме – Бонус за секое купување со Mastercard од Grouper Shopping Mall!

Каде?
На Grouper Shopping Mall, онлајн без гужви со неограничено време за разгледување и неограничен број на производи.

Кога?
Од 08.10-14.10.2020. Есента ни дојде, знаеме како е кога едноставно не ви се излага од под ќебе, затоа овој период ви спремивме можност за шопинг од дома на се што ви е потребно со достава до вашата адреса!

Како?
Со секое купување со Mastercard платежна картичка добивате бонус во вашата Grouper торбичка.
Поточно:
– За трансакција над 500 ден. добивате 100 ден. бонус
– За трансакција над 1500 ден. добивате 300 ден. бонус
– За трансакција над 3000 ден. добивате 600 ден. бонус

Што се може да купите:
Најголемиот онлјан шопинг центар е кај нас! Од производи за секојдневна нега, облека, се за дома, до онлајн супер маркет и аптека.
Сите производи кои ви се потребни на едно место!

Зачувајте го датумот 08.10.2020, инсталирајте ја Grouper апликацијата и спремете се за шопинг со бонус за секое купување со Mastercard.

Не заборавајте дека нашиот тим е тука да ви помогне во изборот и наоѓањето на најдобриот производ за вас ?

Frosina Trajkovska

Frosina Trajkovska

Customer Care & Web Admin Team Lead