Старт: Онлајн саем за мебел 2021!

Горди сме што веќе четврта година по ред сме домаќини на единствениот Онлајн саем за мебел, кој постои со една цел: да пронајдете сè за вашиот дом, по најдобри цени со најголеми попусти и на едно единствено место!

Следејќи ја потребата на корисниците и оваа година ги имаме најпопуларните компании за мебел со најголеми попусти. Пролетта традиционално е период кој го посветуваме на реновирање и освежување во домот, а нашиот Онлајн саем за мебел е вистинското место да започнете. Дополнително, во екот на глобалната пандемија, важно е пазарењето да биде практично, безбедно и евтино.

Оваа година, освен традиционалните зделки од повеќе брендови, учество земаат и неколку онлајн продавници од Grouper Shopping Mall кои нудат производи за Вашиот дом.

Брзи линкови за да пронајдеш сè што ти е потребно:

Уживај во купувањето, попустите и освежувањето на твојот дом!

Тимот на Grouper

Тимот на Grouper

Тимот на Grouper