#IceBucketChallenge Completed!

#IceBucketChallenge стана вирален феномен во кој учество зема целиот свет, од најпознатите холивудски ѕвезди до сите останати. Предизвикот е да истурите ладна вода со мраз на себеси и да предизвикате други луѓе кои истото треба да го направат. Од повиканите кои нема да го направат предизвикот се бара да донираат средства кои ќе се користат за истражувачки цели и помош на лицата болни од Amyotrophic lateral sclerosis (#ALS).
Read More