ТЕТЕКС ПРЕДИЗВИК: Сподели фотографија и освој подароци!

Повторно на Grouper, зделката што ја обожавате, зделката која досега има продадено над 10.000 купони, зделката на која никој не успеал да одолее, зделката за највкусните ќебапчиња и бургери во градот, зделката во ТЕТЕКС!

Ја обожаваме и ние оваа Bestseller зделка која руши рекорди и за овојпат да биде уште поинтересно решивме да им подариме јаки подароци на дел од вас кои секогаш традиционално уживаат во овие превкусни специјалитети! Како ќе го направиме тоа? Преку ФОТО НАТПРЕВАР! Да се јаде бургер или ќебап прашање е сега!

срочные займы без отказа

Што? ФОТО ПРЕДИЗВИК
Кој може да учествува? СИТЕ!

Предизвик START:  26.09.2018г.

КАКО ДА УЧЕСТВУВАШ? ЛЕСНО КАКО 1, 2, 3!
1. Купи купон, искористи и фотографирај го твојот вкусен Тетекс специјалитет!
2. Сподели ја фотографијата на твојот Instagram профил со #TeteksPredizvik
3. Заследи го профилот на Teteks на Instagram, тагни ги под твојата фотографија + тагни го Grouper

sledi-gi-teteks-na-insta

Победници ќе бидат оние кои најмногу ќе се предизвикаат и ќе бидат екстра креативни со своите фотографии, а нив ќе ги одбере стручното жири од тимот на Тетекс!

ПОДАРОЦИ
I место:  100 ќебапи + патување за двајца од Дестинација Македонија
II место:  патување за двајца од Дестинација Македонија
III место:  50 ќебапи

Без разлика дали сте љубители повеќе на ќебапи или на бургери, вклучете се во предизвикот и освојте некој од прекрасните подароци! Баш нé интересира за што сте повеќе, за традиционалните ќебапи или модерните бургери, ама ајде ќе видиме од што има повеќе слики и за кое има повеќе гласови!

Честитки, среќните добитници се:

I место: fiko.jpg

II место: veseliot 

III место: trajkovska.f

Честито дечки, уживајте во патувањата, секако претходно добро најадени 

 

Тимот на Grouper

Тимот на Grouper

Тимот на Grouper