Travel Tuesday – за сите патувачи и истражувачи!

 

Точно е дека секој ден е перфектен ден за да отпатуваш некаде, но денешниот ден е перфектен ден за да најдеш зделка за патување по најниска цена. Знаеш зошто? Затоа што денес е Travel Tuesday. И секако Grouper и Mastercard се тука да те изненадат 🙂

После Cyber Monday доаѓа Travel Tuesday – денот посветен на сите патувачи, истражувачи и авантуристи! ДЕНЕС е идеален ден да го испланираш и резервираш твојот зимски одмор или пак некој снежен или релакс викенд. Зошто?  Затоа што патувањата се единственото нешто што го купуваме, а не прави побогати.

 

Travel Tuesday е денот кога „паѓаат“ најдобрите договори за патувања, а Grouper заедно со Mastercard ви овозможува да ја одберете идеaлната дестинација за вас по екстра цена и да добиете 5% cashback во вашата торбичка (средства кои може да ги искористите за други зделки без временско ограничување).
Oстануваат уште 12 часа до полноќ за Mastercard бонусот, акцијата важи само денес!

Јас веќе одбрав каде ќе одам зимава, а вие?

 

Нена Синадиновска

Нена Синадиновска

Маркетинг и продажба