Учествувај во наградната игра и освој патување!

 

Не само што Недела на храна нуди еден куп сочни зделки за сечиј вкус, дополнително, ваквото гурманско уживање ви дава можност да се вклучите во натпревар и да освоите едно од 10-те патувања за двајца. Еве како:

Прв начин – Учествувај во Instagram фото натпревар

1. Купи зделка од Недела на храна

2. Сликни го јадењето на подметачот/флаерот, тагни не @groupermk и додади локација

3. Сподели ја сликата со #ПрвоПровериНаGrouper

* Доделуваме 5 патувања за двајца за најнеодоливите фотки

slika-blog-1

 

или

Втор начин – Натпреварувај се во број на купени зделки од Недела на храна

Купи 5 или повеќе зделки од Недела на храна и учествувуај во извлекувањето за патување!

* Доделуваме 5 патувања за двајца на гурманите со најмногу купени зделки од Недела на Храна

Ако сакате да дознаете повеќе инфо што опфаќа и како ја организиравме целата кампања прочитајте тука.

Среќно 🙂

Dragana Gjokik

Dragana Gjokik

Маркетинг и продажба