VatanMed Clinic – најсовремена клиника за трансплантација на коса, веѓи и брада

Сите знаеме колкав проблем може да претставува кога со текот на годините започнува губиток на косата. Докажано е дека 50% од мажите се справуваат со губиток на коса и 25% од жените.

Токму поради ова клиниката VatanMed над 15 години работи на иновативни третмани за погуста коса, веѓи, брада. 

Приказната започнува во 2007 година во Истанбул, Турција, а денес е распространета на четири континенти (Европа, Африка, Азија и Америка) во вкупно 22 земји. 

Ова е еден од водечките светски центри за трансплантација на коса а сега, овие третмани се достапни и во Македонија. 

Во соработка со Grouper може да се најдат најдобри цени за иновативни третмани и ефикасни производи за силна и здрава коса.

Што се може да искористите?

#1 29% попуст на трансплантација на коса, веѓи или брада

Веќе докажани третмани со кои гарантирано ја враќате косата во првобитната состојба. Според тоа што ви треба се одбира најсоодветниот метод на трансплантација. На сликите подолу може да се види ефикасноста од третманите.

#2 Веќе добро познат третман кај сите познати личности достапен кај нас. PRP (Platet risch plazma) или мезотерапија на коса.

PRP се користи за регенерација и заздравување на ткивото и обновувањето на косата. Додека мезотерапијата на коса е нехируршки, безболен метод за стимулирање и враќање на растот на косата и е еден од најдобрите методи против опаѓање на косата кај мажи и жени.

#3 17% попуст на шампони, витамини, спреј или сет од производи за коса со докажани позитивни ефекти

Без оглед дали ќе се решите да пробате некој од третманите на клиниката, овие производи може да ги користите за побрз раст и за подобрување на целокупниот изглед на косата и за здрав скалп.

Искусниот тим на VatanMed е тука за да ви помогне да ја вратите вратете ја самодовербата. Одберете тим од врвни експерти од најдобрата клиника, достапни 24/7 за вашите потреби. Попустот на Grouper трае уште малку, искористете ја оваа акција со ограничено времетраење!

Frosina Trajkovska

Frosina Trajkovska

Customer Care & Web Admin Team Lead